Loading...
Om Oss2016-10-20T08:23:30+00:00
OM OSS

For en bedre vokseopplevelse

KAREN RISLØW

Forhandler for Outback Organics i Norge

Karen Risløw er en engelsk skjønnhetsterapeut med over 15 års erfaring fra skjønnhetsbransjen. Hun har siden 2012 drevet en av Bergens mest anerkjente skjønnhetssalonger; Beauty Basics, som utelukkende utfører voksbehandlinger. I tillegg til å være voksterapeut, holder Karen også egne kurs innen brasiliansk strips-fri voksing. Gjennom mange år i bransjen har hun testet mange forskjellige produkter, helt til hun oppdaget Outback Organics. Outback Organics er et merke fra Storbritania som fokuserer på å utvikle produkter med naturlige ingredienser og som fjerner hår mest mulig effektivt.

BeautyBasics AS er forhandler for Outback Organics sine produkter i Norge. BeautyBasics AS selger produkter til skjønnhetssalonger i Norge som driver med voksing og som ønsker rimelige produkter av høyeste kvalitet.

Outback Organics

EFFEKTIVT, RIMELIG, ETISK

Profesjonelle produkter for intimvoksing og kroppsvoksing

OUTBACK ORGANICS

Strips-fri voks, strip voks, før og etter voksbehandling produkter

Outback Organics er et familiemerke som produseres i Storbritania. Alle botaniske ingredienser som brukes i produktene til Outback Organics er produsert i Australia og en del av fortjenesten går derfor tilbake til den australske urbefolkningen.

Mange av Outback Organics sine luksuriøse botaniskeprodukter inneholder enten ren, økologisk tetre-olje eller sitronmyrte olje. Dette er to av naturens sterkeste antiseptiske naturpreparater. De har vist seg å være fantastiske til behandling av hudlidelser, kutt, skrubbsår, insektbitt og mindre infeksjoner.

Hele vareutvalget er absolutt fritt for syntetiske fargestoffer og dufter, parabener, SLS, SLES, lanolin, mineraloljer og andre sterke kjemikalier. Ingen av produktene til Outback Organics er testet på dyr.

Outback Organics har utviklet et komplett spekter av vokseprodukter for intimvoksing og kroppsvoksing, som fokuserer på å gi enn bedre opplevelse. BeautyBasics AS er stolt av å endelig kunne tilby disse produktene til voksterapeuter i Norge!

Outback Organics